zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Studenten van SHTTC schitteren tijdens culinair eindexamendiner

lees ook ...

Noodweer veroorzaakt stroomstoringen in EPAR-netwerk: EBS we...

Afgelopen weekend werden er aanzienlijke stroomstoringen gemeld in het EPAR-netwerk, dat Paramaribo, Wanica, Commewijne, Para, Saramacca, delen van Brokopondo en Marowijne bedient. EBS rapporteert dat...

Bij het Suriname Hospitality and Training Centre (SHTTC) vond een bruisende afsluiting plaats van de Koks Niveau 3 opleiding, waarbij studenten hun culinaire vaardigheden en creativiteit ten toon spreidden tijdens het langverwachte eindexamendiner. Waarnemend directeur Nazara Kranenbug benadrukte dat het evenement een viering was van de toewijding en het doorzettingsvermogen van de studenten, en tevens een mijlpaal markeerde in hun culinaire reis.

Onder leiding van culinaire docent Michael Hermelijn hebben de studenten indrukwekkende prestaties geleverd. Het eindexamendiner trok een gevarieerd publiek, waaronder bestuursleden, medestudenten, familieleden en lokale culinaire experts. Elk gerecht dat werd geserveerd getuigde van innovatie, vakmanschap en passie, en toonde de technische bekwaamheid en creatieve flair van de studenten.

Van voorgerechten tot desserts, de menukaart was een indrukwekkende weerspiegeling van de diverse culinaire vaardigheden die de studenten gedurende hun opleiding hadden verworven. Gasten genoten van een smaakvolle reis vol verrassende combinaties en verfijnde presentaties, verzorgd door de toerismestudenten van SHTTC onder begeleiding van F&B-docent Sharalee Schalwijk.

Naast het culinaire genot bood het eindexamendiner ook een kans voor de studenten om hun professionele etiquette en teamwork te demonstreren, waarbij ze naadloos samenwerkten in de keuken. Het hoogtepunt van de avond was de erkenning van de prestaties van de studenten door de docenten en aanwezigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStudenten van SHTTC schitteren tijdens culinair eindexamendiner