maandag 4 maart 2024
23 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
0
(0)

Student Excellence Awards uitgereikt

lees ook ...

Vp Brunswijk ontmoet bewoners van Flora in meet the people a...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zet zich in het kader van een "Meet the People"-actie in om rechtstreeks contact te leggen met alle lagen van de bevolking. Zijn doel is om dagelijks door het hele ...

De Rotary Club Paramaribo Central (RCPC) heeft de best geslaagden van VOS op 21 januari erkenning gegeven met de Student Excellence Award. Deze worden voor de vijfendertigste keer uitgereikt. De winnaars waren: Sharona Raghoebir van de scholengemeenschap Nickerie – VWO en Tiffany Antheunis van de avondopleiding hoofdakte.

De mondelinge presentaties vonden online plaats op 06 en 07 november 2021 en zijn op basis van vooraf vastgestelde criteria getoetst. Een panel van rotarians van Rotary Club of Paramaribo Central was belast met de jurering voor de ‘Student Excellence Awards’. Tijdens de mondelinge presentaties is er gelet op de volgende aspecten:

een positieve instelling, een gezonde levensstijl, een goede studieplanning en timemanagement, het respecteren van waarden en normen in de  samenleving, de ondersteuning van de directe omgeving, met name het gezin, zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen te hebben, een voorbeeld voor anderen te willen zijn door de optimale inzet van eigen talenten en mogelijkheden, een goede balans tussen inspanning (studie) en ontspanning te vinden, oog te hebben voor de behoefte aan ondersteuning van je medestudenten en anderen, waarde te hechten aan de betekenis van religie en geloof te hebben in een hoger wezen.

De locatie voor het drive through event is gesponsord door Ring Center Plaza aan de Ringweg. RCPC is alle sponsoren zeer erkentelijk voor hun genereuze cadeau’s. Alle best geslaagden hebben zich aan de nationale Covid-19 regels gehouden en zijn met leuke presentjes naar huis vertrokken. Het is de tweede keer dat RCPC op deze manier een event organiseert voor jongeren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStudent Excellence Awards uitgereikt