zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
4
(1)

Structuren NDP Brokopondo achter Akiemboto

lees ook ...

Suriname krijgt Agrarisch Praktijk Centrum

President Chandrikapersad Santokhi, heeft vandaag, vrijdag 14 mei 2021, het startsein gegeven voor de bouw van het eerste Agrarisch Praktijk Centrum, APC te Tijgerkreek West in het district Saramacca....

Structuren en coördinatoren van de Nationale Democratische Partij (NDP) in het district Brokopondo hebben in een verklaring hun ondersteuning aan hun partijgenoot Sergio Akiemboto toegezegd. Wilsientje van Emden, die in geval Akiemboto plaats zou moeten maken in het parlement hem zou opvolgen heeft haar ondersteuning toegezegd en de verklaring als eerst getekend.

NDP-woordvoerder Ricardo Panka zegt dat de NDP geen enkele boodschap heeft aan de opstelling van assembleevoorzitter Marinus Bee. “Voor ons is Akiemboto nog altijd parlementariër. Meneer Bee moet hem gewoon convoceren voor de vergaderingen.”

Volgens de structuren is Akiemboto nog altijd NDP-parlementariër van het district. “Wij van Brokopondo kijken reikhalzend uit naar het moment dat de heer Akiemboto, die met voorkeurstemmen gekozen is, zijn taken in DNA wederom oppakt om het volk, in het bijzonder de bevolking van Brokopondo, te dienen. Samen zijn wij in staat om het district te verbinden met de nationale belangen van alle groepen met in het bijzonder oog en oor voor de noden van ons district”, staat in de verklaring.

President Chan Santokhi heeft pas op 22 januari het parlement in kennis gesteld van de ontslagbrief van Akiemboto en ook van zijn tweede brief waarin hij het ontslag intrekt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStructuren NDP Brokopondo achter Akiemboto