Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Strengere maatregelen voor personen die Lockdown overtreden

Geplaatst

op

Personen die de maatregelen van het covid-managementteam zullen overtreden riskeren het streng optreden van de politie. Hieronder wordt verstaan dat overtreders op een stoel in openlucht zullen plaatsnemen bij het politiebureau.

Vanaf vandaag zal de politie krachtens artikel 11 van het Politie handvest optreden tegen overtreders, om zo gebruik te maken van haar bevoegdheid. Het is gebleken dat personen zich de laatste tijd niet houden aan de lockdown. Om het aantal overtreders terug te brengen, zal de politie harder optreden. Volgens de politie gaat het om een onacceptabele gedrag- Culturu.com

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Clasien
zaterdag 15 augustus 2020 09:13

Wordt tijd dat harde maatregelen(politie)actie ondernemen,

Johan de boer
zaterdag 15 augustus 2020 10:02

Ik heet geen..johan de boer ga lekker goed zoeken laat mij ik doen niks fout !!!!!!

Bryan
zaterdag 15 augustus 2020 12:49

Dit is echt de enige manier om Surinamers iets aan hun verstand te brengen.Advertentie

Suriname

Voorzitter CLO Hooghart, dreigt met lamlegging

Geplaatst

op

Hooghart N

Ronald Hooghart voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) hield vrijdag  een spoedvergadering waar meer dan honderd personen bij aanwezig waren. CLO eist een loonsverhoging van 75 procent en de achterstallige beloofde gelden met terug werkende kracht.

Hooghart gaf de regering de tijd tot 15 november om de eis in te willigen. Gebeurt dat niet dan volgt er een landelijke lamlegging.  “Wi e tapu a heri kondre”, dreigde Hooghart.

Tijdens de vergadering werden er een petitie ingediend van de personeelsbond van ‘s Lands Hospitaal. De bond is van mening dat de leden niet meer kunnen uitkomen met het huidige loon en eisen een salariscorrectie van 75 procent. Ook wordt de beloofde Covid-toelage opgeëist. De vergadering gaf  Hooghart veertien dagen om met oplossingen te komen.

Vanaf juli is de beloofde salarisverhoging die met terugwerkende kracht uitbetaald zou worden, niet gestort. Hooghart dreigde de straat op te gaan als de inwilliging van de  eis uitblijft. –  culturu.com

Lees verder

Suriname

Bekende Inpecteur Dennis Kolf heengegaan

Geplaatst

op

20201019 162440

De bekende  inspecteur van politie 1ste klasse Dennis Kolf is vanochtend heengegaan. Hij was waarnemend gewestelijk politiecommandant (GPK) van Saramacca. Vanmorgen werd door zijn huisgenoten ontdekt dat Inspecteur Kolf het tijdelijke met het eeuwige had verwisseld. Kolf was één van de 10 inspecteur die begin september zou worden bevorderd tot een naast hogere rang, maar de bevorderingen van deze Inspecteurs gingen om onduidelijke redenen niet door.

De groep inspecteurs zou op dinsdag 8 september 2020 worden bevorderd tot de rang van Hoofdinspecteur van politie. Een dag daarvoor kregen zij telefonisch het bericht dat de bevordering was aangehouden. Inspecteur Kolf die  zeer verheugd was dat hij zou worden bevorderd en van alle kanten  felicitaties kreeg, was erg teleurgesteld  en verbaasd dat het niet doorging.

Inspecteur Dennis Kolf heeft zich ook jaren lang ingezet als jeugdvoorlichter bij de afdeling jeugdzaken van het Korps Politie Suriname. Hij was bij velen bekend van de voorlichtingsfilmpjes op de televisie voor de jeugd, waarbij de cast ook door jongeren werd bezet en  die onder zijn leiding op een aantrekkelijke manier werden gepresenteerd. Inspecteur Kolf bereikte de leeftijd van 56 jaar. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen