donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Strenge veiligheidsmaatregelen in Villa Brasil om orde te herstellen

lees ook ...

Regering biedt 10% loonsverhoging per 1 juli 2024: COL eist ...

De Confederatie van Organisaties van Landsdienaren (COL) heeft een eis van 50% loonsverhoging bij de regering neergelegd. Daarnaast verlangt de organisatie de incorporatie van de koopkrachtversterking...

De korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS), Bryan Isaacs, heeft dinsdag een spoedoverleg gehouden met andere veiligheidsactoren binnen KPS in verband met de grimmige situatie te Villa Brasil in het Matawaigebied. De situatie in dit gebied is zorgwekkend, en de politie en andere veiligheidsdiensten zullen gezamenlijk optreden om de orde, rust en veiligheid terug te brengen.

Tijdens het overleg werd afgesproken dat de wetsdienaren hard zullen optreden tegen verdachten die de leefgebieden onveilig maken. Deze gezamenlijke acties zullen zonder onderbreking worden voortgezet totdat de orde en rust in het gebied volledig zijn hersteld. De korpschef benadrukte dat de veiligheid van de gemeenschap de hoogste prioriteit heeft.

De plaatselijke gemeenschap wordt nadrukkelijk opgeroepen om alle informatie die kan helpen bij het achterhalen van mogelijke verdachten, door te geven aan de politie. Dit kan via de gratis tiplijn op het nummer 179 of via het Command Center op het nummer 115. De korpschef hoopt op de medewerking van de inwoners om de situatie zo snel mogelijk te stabiliseren en de veiligheid te waarborgen.

Met deze maatregelen hopen de veiligheidsdiensten een einde te maken aan de onrust in Villa Brasil en de omliggende gebieden, en de leefbaarheid voor alle inwoners te herstellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStrenge veiligheidsmaatregelen in Villa Brasil om orde te herstellen