donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
5
(2)

Stoffelijk overschot jongeman, na verdrinking in de Surinamerivier, geborgen

lees ook ...

Verkeersveiligheidsmaand afgesloten met fietstocht

Joanne Adraai, directeur van het Verkeersveiligheidsinstituut (VVI), heeft onlangs de elfde editie van de 1515 Verkeersveiligheidsmaand afgerond. Als afsluiting koos men voor een fietstocht met divers...

De politie van het bureau Paranam heeft in samenwerking met familieleden en medewerkers van de Maritieme politie en het Nationaal Leger in de voormiddag van dinsdag 12 september 2023 na een zoekactie het stoffelijk overschot van de 29-jarige B.N. in het midden van de Suriname rivier ter hoogte van het Afkickcentrum.

De grootvader van B.N. deed op maandag 11 september 2023 aangifte ter zake, bij de politie van bovengenoemd station. Naar zeggen van de aangever was zijn kleinzoon B.N. een drugsverslaafde en werd op zaterdag 2 september om hiervan af te kicken, in het afkickcentrum te Groot Satillion, gelegen aan de rechteroever van de Surinamerivier geplaatst.

Zijn kleinzoon belde op 11 september 2023 met de familie en vroeg om hem op te halen, anders zou hij zelfs zien weg te komen. Op een bepaald moment ontving de grootvader bericht dat B.N. in de Surinamerivier was gesprongen met de bedoeling naar de overzijde te zwemmen. Tijdens het zwemmen verdween hij echter in de diepte met voor de jongeman, het noodlottige gevolg.

Het ontzielde lichaam van B.N. is in de middag van 12 september 2023 door de politie geborgen en is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStoffelijk overschot jongeman, na verdrinking in de Surinamerivier, geborgen