dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
1
(1)

Stiwewa start inzamelingsactie voor verzorgingsgebied

lees ook ...

President can only explain rising exchange rates on Tuesday

The Surinamese government will not provide an explanation to the National Assembly until Tuesday regarding the dramatic rise in currency exchange rates in Suriname. Marinus Bee, the chairman of the as...

Stiwewa is een  regionale ontwikkelingsorganisatie, met haar verzorgingsgebied in Paramaribo-Zuid. Dit gebied telt meer dan dertig scholen. De organisatie heeft een grootse inzamelingsactie georganiseerd om de noodlijdenden in de omgeving tegemoet te komen. Zaterdag start dit project in Suriname, maar ook in Nederland. Donaties kunnen vanaf zaterdag om 13.00u gedaan worden op het adres van de stichting aan de Bierdjoeweg 45.

“In het regelmatige contact met al deze scholen stelt Stiwewa het belang van de bijna vijftienduizend leerlingen centraal en dat is het uiteindelijk halen van de eindstreep. Wat past bij de intelligentiemogelijkheid van elk leerling. Om dit onderwijssucces te realiseren moeten scholen open zijn. In het contact met de scholen is het Stiwewa opgevallen dat zij in ernstige operationele problemen zijn,”. Dit is volgens de organisatie de reden van deze actie.

Elke school is in de gelegenheid gesteld om een lijst met noodhulpbenodigheden samen te stellen. Donateurs mogen inspelen op deze noden.

De organisatie heeft alvast dank uitgebracht aan de mediazenders STVS, ATV, ABC, SRS en Koyeba en de journalisten Harvey Panka, Naomi Hoever en Gerold Vliet die dit initiatief hebben helpen promoten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStiwewa start inzamelingsactie voor verzorgingsgebied