dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

‘Stilstaan is geen optie’

lees ook ...

C-47 doet niet mee met protestactie ‘Alles plat’

C-47 vakcentrale gaat niet deelnemen aan de geplande actie 'Alles plat' op 24 maart. Dit besluit werd genomen tijdens de Assemblee van de Arbeid. In plaats daarvan gaat de bond zich richten op het ver...

Melissa Morpurgo is woensdag door hofpresident Iwan Rasoelbaks beëdigd tot notaris. Het aantal notarissen  is met haar officiele toelating nu 36 in Suriname. Zij heeft gestudeerd in Nederland en werkervaring opgedaan in St. Maarten.

Haar reactie na beëdiging: “Excited. Spannend allemaal. We gaan er iets moois van maken.”  Zij wil graag aan de slag en zegt ook. “U mag van mij verwachten dat ik eerlijk en oprecht ga zijn en bovenal respect zal tonen”.

De weg van de nieuwe notaris heeft de nodige beproevingen gekend. “Het waren bikkele tijden maar stilstaan is geen optie”, zegt de beëdigde notaris vastberaden. Rasoelbaks drukte haar op het hart om zich te blijven scholen in het vak.

Madhuri Nannan Panday, eerste penningmeester van de Surinaamse Notariёle Beroepsorganisatie (SNB), adviseerde Morpurgo om altijd correct te handelen. “Laat u zich leiden door onpartijdigheid, integriteit en eerlijkheid bij de uitoefening van uw beroep. En laat uw succes een gevolg daarvan zijn”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Stilstaan is geen optie'