donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Stichting Wan Okasi zoekt regeringssteun voor landbouw- en exportproject

lees ook ...

46 procent Surinaamse vrouwen tussen 15-64 jaar ooit slachto...

In een wereldwijde inspanning om bewustzijn te creëren en actie te ondernemen tegen gendergerelateerd geweld, staan we momenteel stil bij de Sixteen Days of Activism against Gender-based Violence Camp...

De stichting Wan Okasi heeft hoop op de ondersteuning van de regering bij de succesvolle uitvoering van haar ambitieuze businessplan. Dit plan omvat een grootschalige en duurzame aanpak van landbouw en export in samenwerking met een zakenpartner. Op dinsdag heeft de stichting het plan toegelicht in een schrijven aan zowel de president Chandrikapersad Santokhi als vicepresident Ronnie Brunswijk.

Voorzitter Aniel Koendjbiharie benadrukt dat bij de oprichting van Wan Okasi de voorwaarde werd gesteld dat de stichting onafhankelijk moet zijn van donaties en subsidies om optimaal te kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen met een beperking. In lijn met deze visie is het businessplan na grondige voorbereiding voltooid, en staat de stichting klaar om in samenwerking met haar zakenpartner een nieuw bedrijf op te zetten gericht op duurzame en grootschalige landbouw en export.

Het is duidelijk dat deze nieuwe koers zorgvuldig is gekozen om bij te dragen aan de economische ontwikkeling van het land en om de stichting zelfvoorzienend te maken, zodat ze nog meer kan betekenen voor haar achterban. De belangenorganisatie voor mensen met een beperking hoopt binnenkort uitgenodigd te worden door de president en vicepresident, en verwacht volledige ondersteuning van de samenleving.

Wan Okasi heeft het volste vertrouwen dat de regering haar initiatief zal ondersteunen, gezien de herhaalde uitnodigingen van de president aan investeerders om te investeren in de landbouwsector. De stichting en haar zakenpartner zijn bereid om met eigen middelen te investeren en hopen op werkelijke steun van de regering om dit te verwezenlijken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Wan Okasi zoekt regeringssteun voor landbouw- en exportproject