zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

Stichting Unu Pikin geeft gratis training fietsenreparatie

lees ook ...

Centrum van Albina krijgt schoonmaakbeurt

De Stichting Support Recycling Suriname (SuReSur) heeft in samenwerking met Telesur onder leiding van de coördinator Darleen Hoefdraad, de buurtmanager de brigadier van politie Ingrid Adrianus, de dis...

In de maanden augustus en september wordt bij Stichting Unu Pikin, in samenwerking met de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO), een training fietsenreparatie aangeboden. In twee maanden tijd leren de deelnemers de basisvaardigheden van fietsonderhoud en –reparatie. Voor personen die handig zijn, komen extra onderwerpen aan bod, zodat zij voor anderen fietsen kunnen repareren en in de toekomst een eigen bedrijf kunnen starten.

De trainingen voor mensen met een beperking worden gefinancierd vanuit het Basic Needs and Trust Fund (BNTF) van de Caribbean Development Bank (CDB). Stichting Unu Pikin is samen met de SAO, SPWE, NSBS, Kennedystichting, VSB en andere stakeholders onderdeel van de Alliantie voor Decent Work voor Mensen met een Beperking. Zo zetten zij zich in voor mensen die extra steun nodig hebben om mee te kunnen doen in de maatschappij.

Geïnteresseerden (oud-leerlingen van het speciaal onderwijs, mensen met een beperking, epilepsie, sikkelcel, suikerziekte) kunnen zich bij Stichting Unu Pikin opgeven voor deze gratis training bij Stichting Unu Pikin.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Unu Pikin geeft gratis training fietsenreparatie