zaterdag 27 februari 2021
26.1C
Paramaribo
3.3C
Amsterdam
0
(0)

Stichting Uitgaanscentrum Paramaribo ondersteunt veiligheidsproject Juspol

lees ook ...

40.000 burgers voldeden niet aan vereisten Bazo-kaart

Van de 75.000 personen die geregistreerd staan voor een Bazo-kaart voldeden ruim 40.000 niet aan de vereisten om hiervoor in aanmerking te komen, zegt minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Vo...

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (Juspol) heeft een partij PPE materiaal (persoonlijke beschermingsmiddelen) van de voorzitter van de Stichting Uitgangscentrum Paramaribo, (SUP), Robbin Roemer, ontvangen. De middelen zijn ter ondersteuning van de werkzaamheden van het team belast met het project Veiligheidszone Paramaribo Centrum. De overhandiging heeft gisteren op het ministerie plaatsgevonden.

De SUP-voorzitter vindt het erg belangrijk om het veiligheidsproject te ondersteunen. Volgens Roemer draait de handelssector vanwege de Covid–19-pandemie niet optimaal. “Vele zaken zijn gesloten of draaien op een laag pitje, waardoor er minder inkomsten zijn. Maar ondanks dat willen wij een bijdrage leveren”.

Minister Amoksi vindt het prijzenswaardig dat ook vanuit de stichting de ondersteuning geboden wordt. Het project dat op 5 januari was gelanceerd, is intussen geëvalueerd. De minister moet het rapport nog bestuderen. De bewindsman geeft aan dat het project op basis van de tussentijdse rapportage met de regiocommandant van Paramaribo-Centrum, hoofdinspecteur Orlando Jacott, tot nu toe een positief beeld schetst.

Het is de bedoeling om het veiligheidsproject uit te breiden naar andere gebieden in het land. De participanten aan het project zijn het Korps Politie Suriname( KPS), de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en Centrale Bank van Suriname (CBvS).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Uitgaanscentrum Paramaribo ondersteunt veiligheidsproject Juspol