zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
5
(1)

Stichting Tien tot Zestien steunt scholing jeugd Opa Doeli

lees ook ...

Organic Movement biedt op 13 augustus ook podium aan politi...

Organic Movement heeft zaken geëvalueerd, en heeft besloten de straatacties veel groter op te pakken. De regels zijn veranderd, en de manifestatie is opengegooid. Andere groeperingen, waaronder politi...

De Stichting Tien Tot Zestien heeft het Jeugdoorgangscentrum Opa Doeli 10 tablets, 05 laptops en een beamer gedoneerd. Met deze schenking wil de stichting het onderwijsproces in Opa Doeli ondersteunen. De overdracht van de goederen vond op woensdag 27 december plaats. Beleidsadviseur Georgetine Acton, “de motor achter Opa Doeli”, was aanwezig bij de overhandiging.

John van der Zijde van Stichting Probitas die een samenwerking heeft met Stichting Tien Tot Zestien, deed namens de stichtingen de overhandiging van de goederen gedaan. Onderdirecteur Algemeen Beheer van het ministerie van Justitie en Politie, Paul van Dun, nam de goederen in ontvangst. Hij overhandigde deze vervolgens aan Danielle Beeldsnijder, coördinator van Opa Doeli.

De stichting zal zich verder inzetten om een ICT-lokaal voor de jeugdige delinquenten in te richten en de betrokken docenten krijgen een bijscholingscursus van de organisatie.

Louis Hilgers is de oprichter van Stichting Tien Tot Zestien. De stichting is ontstaan vanuit stichting Reisgids Digitaal Leermateriaal. Het betreft een particulier initiatief en richt zich in principe op educatie bij de 10 tot 16 jarigen. De projecten worden op basis van fondsenwerving uitgevoerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Tien tot Zestien steunt scholing jeugd Opa Doeli