dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

Stichting Student Housing Campus Village heeft nieuw bestuur

lees ook ...

President Santokhi naar Caricom-top in Guyana voor regionale...

President Chandrikapersad Santokhi zal dit weekend naar Guyana reizen om deel te nemen aan de 46ste Caricom Heads of Government Meeting. Dit jaarlijkse evenement brengt leiders van Caribische landen s...

Op donderdag 30 november 2023 heeft de Stichting Student Housing Campus Village (SSHCV) een nieuw bestuur geïnstalleerd, onder leiding van voorzitter Wandana Algoe-Pultoo. De installatieceremonie werd bijgewoond door minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC), die benadrukte dat het vijf leden tellende bestuur de komende twee jaar zal streven naar verbeteringen op de campus.

Het nieuwe bestuur, bestaande uit Wandana Algoe-Pultoo, Vikash Koendanlal (secretaris), Naushad Ali Bhikhie (penningmeester), John Sandriman en Lucina Pengel, zal zich concentreren op uitdagingen zoals betaalbare huisvesting, optimalisatie van de ruimte en het stimuleren van activiteiten op de campus.

Minister Ori benadrukte de noodzaak om de faciliteit te promoten en riep het bestuur op om marketing en reclame in te zetten om de studentenhuisvesting bekender te maken. De huidige campus biedt volledig ingerichte twee- en vierpersoonskamers, evenals faciliteiten zoals een cafetaria, gym, wasruimte en studiekamer.

Ori bedankte het voorgaande bestuur onder leiding van Max Apapoe voor hun inzet en drong erop aan dat de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de campus in het belang van de studenten moet plaatsvinden. Voorzitter Algoe-Pultoo benadrukte de noodzaak om de bekendheid van de Student Housing Campus Village te vergroten, vooral onder studenten uit de districten. Ze pleitte voor het bieden van ruimte aan deze studenten en de effectieve en efficiënte beheersing van de campus.

Zowel minister Ori als Algoe-Pultoo zijn het erover eens dat het organiseren van meer activiteiten op het complex essentieel is om de Student Housing Campus Village prominenter te maken. Met ongeveer 300 studenten die momenteel gebruik maken van de huisvestingsmogelijkheden, staat de campus voor een nieuwe fase onder leiding van dit enthousiaste bestuur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Student Housing Campus Village heeft nieuw bestuur