vrijdag 9 december 2022
30.2 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
3
(1)

Stichting Rumas Gi Grani Nyan Prisiri

lees ook ...

Voorzitter Chandrikapersad Santokhi opent CARICOM summit

De achtste CARICOM-Cuba summit op Barbados werd op 06 december geopend met de openingstoespraak van de Surinaamse President en CARICOM voorzitter Chandrikapersad Santokhi. Op deze bijeenkomst wordt on...

Stichting RUMAS organiseert elk jaar in verband met hun community service de “Gi Grani, Nanyang Prisiri” activiteit. Deze activiteit is bestemd voor daklozen, sociaal zwakkeren en mensen van instellingen.

Dit jaar heeft de voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc LL.B, op woensdag 15 december 2021 samen met de jongeren van Stichting RUMAS en anderen, de cliënten van Esther Stichting toegesproken en bediend met een luxe lunch in Paramaribo Zoo. “Laten wij dienstig zijn voor elkaar en elkaar ook ondersteunen”, zegt voorzitter Bee.

De DNA voorzitter is zeer ingenomen door het werk dat Stg. RUMAS doet. De voorzitter zegt zich te willen inzetten samen met de vaste parlementaire commissie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, dat Stg. RUMAS in aanmerking komt voor subsidie, gezien het feit ze zich dienstbaar stelt voor de gemeenschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Rumas Gi Grani Nyan Prisiri