dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
5
(1)

Stichting Ronnie Brunswijk viert Moederdag met Huize Ashiana

lees ook ...

President Santokhi is bij 50-jarig bestaan CLAD

President Chandrikapersad Santokhi was op vrijdag 27 januari 2023 aanwezig bij het vijftigjarig bestaan van de Centrale Landaccountantsdienst van Suriname (CLAD), de interne accountant van de overheid...

Stichting Ronnie Brunswijk voor Groei en Ontwikkeling, heeft op vrijdag 07 mei onder leiding van de vrouw van onze Vicepresident, moederdag gevierd met de bewoners van Huize Ashiana. Op het terrein van huize Ashiana werd vrijdag een luchtig programma afgewerkt waarbij elke moeder in aanmerking kwam voor een voedselpakket.

Brenda van Daal directeur van huize Ashiana zei Tante Fine zeer erkentelijk te zijn voor de traktatie. De directeur zegt dat er dubbele reden is voor feest. De eerste reden ligt in de waardering die Huize Ashiana kreeg na een hele periode van verwaarlozing. Ten tweede is het de eerste keer dat een vrouw van een Vice President het bejaardenhuis heeft bezocht.

Mevrouw Brunswijk beloofde Huize Ashiana wederom te bezoeken, om samen met de bewoners en de medewerkers naar oplossingsmodellen te zoeken voor de problemen waarmee huize Ashiana te kampen heeft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Ronnie Brunswijk viert Moederdag met Huize Ashiana