maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
5
(2)

Stichting Ronnie Brunswijk trakteert vaders Ashiana

lees ook ...

Weekoverzicht 32 met de belangrijkste gebeurtenissen van dag...

Dag journaal gemist? Dan is hier het weekoverzicht met de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week, van dag tot dag Regionieuws TV Suriname https://youtu.be/wiaW99G0NhE

Gisteren, de derde zondag van juni is er Vaderdag gevierd in Suriname. De eerste Vaderdag werd gevierd door de Amerikaanse Sonora Smart Dodd wiens moeder in het kraambed van haar zesde kind overleed, waardoor Sonora’s vader zijn kinderen alleen moest opvoeden. Om een goede vader te zijn moet je een rolmodel zijn en zoveel mogelijk tegemoet komen aan de behoeften van je kinderen. Het is daarom belangrijk dat vaders hun rol in het gezin innemen.

In het kader hiervan heeft stichting Ronnie Brunswijk voor Groei en Ontwikkeling op vrijdag 18 juni 2021 alle vaders van Huize Ashiana getrakteerd. De Stichting zorgde voor hapjes, drank en presentjes voor de ongeveer 170 mannen die in huize Ashiana wonen. De vaders mochten de presentjes uit handen nemen van de directeur van Ashiana, Brenda van Daal en het team van stichting Ronnie Brunswijk. Het is de eerste keer geweest dat alle vaders van Huize Ashiana getrakteerd zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Ronnie Brunswijk trakteert vaders Ashiana