maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Stichting Radio Boskopu heeft nieuwe directeur

lees ook ...

225 kilo cocaïne uit Suriname in beslag genomen in Hong Kong...

De politie van Hong Kong heeft vrijdag bij een inval in een magazijn in het dorp Ping Che 225 kilo cocaïne onderschept en twee mannen van 22 en 29 jaar opgepakt. De drugs zaten verborgen in containers...

Stichting Radio Boskopu heeft een nieuwe directeur in de persoon van Gilles Nasa. Vanaf 15 mei 2024 werd hij aangesteld als de nieuwe directeur. De stichting staat onder het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). Het overdrachtsprotocol werd getekend in aanwezigheid van directeur Mavrik Boejoekoe van Regionale Ontwikkeling.

Nasa verwacht een goede samenwerking met het bestuur en het personeel. De nieuwe directeur is voormalig omroepleider. Het is voor hem geen nieuwe omgeving. Nu al wijst hij op het belang van het bedenken van nieuwe mogelijkheden om het bedrijf draaiende te houden en groei te brengen, vooral nu het een stichting is geworden. Nasa maakt zich sterk voor het in ere herstellen van het bedrijf.  Hij wil Boskopu minstens de plaats teruggeven, die het 20 tot 25 jaar geleden innam.

De vorige directeur Ivan Summerville vertrok op eigen verzoek, om zich te richten op nieuwe uitdagingen in de mediawereld. Hij wenst Nasa het beste toe, en staat klaar om hem met raad en daad bij te staan, indien het nodig mag zijn.

Bron: De Communicatie dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Radio Boskopu heeft nieuwe directeur