maandag 28 november 2022
24.4 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
5
(1)

Stichting ‘help a star’ gaat minder bedeelde kinderen helpen

lees ook ...

Limited resources hinder BOG

 The Bureau of Public Health (BOG) wants to increase its mobility in both the coastal plain and the interior. “BOG has to take back the place it used to have. When the BOG was looked at in the past, i...

De Stichting Help A Star voor de helft bestaande uit Surinamers, is opgericht om door middel van ondersteuning op diverse wijze, kinderen in de wereld die onder moeilijke omstandigheden leven, hun potenties toch volledig te kunnen laten ontwikkelen.

Ze zijn naar Suriname afgereisd voor het uitvoeren van enkele projecten en brachten op dinsdag 22 november jongstleden een bezoek aan president Santokhi. De stichting zal in Suriname 40 slechtziende en slechthorende kinderen zwem- en verdrinkingstechnieken bijbrengen. Er zullen ook trainingen worden verzorgd aan gediplomeerde en ervaren trainers, zodat zij kinderen met een beperking ook zwemvaardigheden kunnen bijbrengen.

President Santokhi heette de stichting van harte welkom in ons land en gaf aan ingenomen te zijn met de doelen van de stichting. Verder gaf hij aan vol interesse uit te kijken naar de projecten die in Suriname zullen worden uitgevoerd. Tot slot wenste hij de stichting succes toe met haar projecten en gaf aan dat hij zal ondersteunen waar mogelijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting 'help a star' gaat minder bedeelde kinderen helpen