dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

Stichting Bruggebouwers Capelle aan de IJssel doneert fietsen aan Alliance

lees ook ...

Nieuw leven ingeblazen in samenwerking tussen BBS en politie...

Na een constructief gesprek tussen de Regiocommandant Paramaribo, commissaris van politie Orlando Jacott, en het Interim Management Team (IMT) van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), i...

Plantage Alliance heeft een donatie van fietsen ontvangen van de Stichting De Bruggebouwers Capelle aan de IJssel uit Nederland. De plantage heeft een kleine populatie van zeventig mensen totaal en ligt aan de rechteroever van de Commewijnerivier. Een aantal van 20 werkt ter plekke.

De fiets is een heel goede vervoersmiddel op deze plantage, en velen maken er ook gebruik van, maar niet een ieder is in staat om er èèn aan te schaffen. Enkelen hebben een bromfiets.

Werknemers van het staatsbedrijf op de plantage en bewoners zijn in aanmerking gekomen voor deze fietsen op 29 september 2022 jongstleden. De fietsen bieden vooral uitkomst  tegen de hoge brandstofprijzen. M. Kurban, coördinator van SBA bedankt namens de bewoners (medewerkers en leerlingen)van Alliance alle organisaties, die het mogelijk gemaakt hebben om de fietsen te ontvangen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Bruggebouwers Capelle aan de IJssel doneert fietsen aan Alliance