vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Stichting Amor Vitae verstrekt nogmaals pakketten

lees ook ...

Howard Komproe en Ronny Ormskirk binnenkort in Theater Zuidp...

De Line-up is bekend en dat belooft heel veel goeds. Kom lekker op je zondagmiddag genieten van een comedyshow met onder andere kleinkunstenaar en televisiepersoonlijkheid Ruud Smulders, stand-up pion...

Op het parkeerterrein van Roy Boedhoe Enterprise pompstation in Commewijne heeft Stichting Amor Vitae op zondag 21 november  honderddertien pakketten verstrekt aan burgers, vanuit het parkeerterrein van Roy Boedhoe Enterprise pompstation te Commewijne. Vanaf negen uur stonden mensen in de zon te wachten.

Dankzij dranghekken kon de orde worden gehandhaafd. De Covid-brigade-politie was voor een goed verloop ook aanwezig.

Medewerkers waren in herkenbare turquoise trui gestoken. De organisatie heeft een  basisgoederen-pakket in elkaar gezet bestaande uit onder andere uien, knoflook, bruine bonen, een pak kippenboutjes en een zak vijf kilo rijst.

Voorzitter van de stichting, Gail Eijck is tevreden. “Als ik zo kijk dan zie ik dat de nood hoog is. Mi kande no bo tenapu in dis faya son. Maar dit zijn duidelijke kenmerken dat men het echt nodig heeft”, zegt de bekende  presentatrice.  Zolang mensen bereidt zijn het initiatief te ondersteunen met donaties, zal de organisatie doorgaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Amor Vitae verstrekt nogmaals pakketten