woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
0
(0)

Stichting Amor Vitae verstrekt nogmaals pakketten

lees ook ...

Oude ID-kaarten bij uitzondering geldig tot december 2023; t...

De oude Surinaamse identiteitskaarten zijn nog bruikbaar tot december 2023. De ID-kaartenwet 2018 is onlangs door het parlement gewijzigd om burgers die nog niet in aanmerking zijn gekomen voor een ni...

Op het parkeerterrein van Roy Boedhoe Enterprise pompstation in Commewijne heeft Stichting Amor Vitae op zondag 21 november  honderddertien pakketten verstrekt aan burgers, vanuit het parkeerterrein van Roy Boedhoe Enterprise pompstation te Commewijne. Vanaf negen uur stonden mensen in de zon te wachten.

Dankzij dranghekken kon de orde worden gehandhaafd. De Covid-brigade-politie was voor een goed verloop ook aanwezig.

Medewerkers waren in herkenbare turquoise trui gestoken. De organisatie heeft een  basisgoederen-pakket in elkaar gezet bestaande uit onder andere uien, knoflook, bruine bonen, een pak kippenboutjes en een zak vijf kilo rijst.

Voorzitter van de stichting, Gail Eijck is tevreden. “Als ik zo kijk dan zie ik dat de nood hoog is. Mi kande no bo tenapu in dis faya son. Maar dit zijn duidelijke kenmerken dat men het echt nodig heeft”, zegt de bekende  presentatrice.  Zolang mensen bereidt zijn het initiatief te ondersteunen met donaties, zal de organisatie doorgaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Amor Vitae verstrekt nogmaals pakketten