dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
1
(1)

Stichting Amor Vitae mag van Fernandes Bottling 400 gezinnen blij maken

lees ook ...

Vuilophalers geven de regering twee weken om zaken op orde t...

Vuilophalers hebben er genoeg van om de regering voor te schieten. Zij hebben aangekondigd om per 22 juli te stoppen met de werkzaamheden als er niet wordt uitbetaald. De ondernemers hebben vanaf janu...

Stichting Amor Vitae mag van Fernandes Bottling 400 gezinnen blij maken met voedselpakket. Met dank aan de bezoekers van de Coca-Cola Christmas Caravan Happiness Drive Thru heeft de stichting Amor Vitae zondag 100 pakketten met levensmiddelen overhandigd aan hulpbehoevende gezinnen. De donatie is mede mogelijk gemaakt door de opbrengsten van het drive thru evenement in de Palmentuin.

De afgelopen Coca-Cola Christmas Caravan Happiness Drive Thru op de historische locatie in Paramaribo, is het eerste drive thru evenement georganiseerd door Fernandes Bottling Company. Traditiegetrouw eindigt de Coca-Cola Christmas Caravan met Happiness Stops, zoals eerder gehouden op het oud Vlaggenplein.

Liefhebbers keken ook in 2021 uit naar de ervaring van de old school spelletjes, entertainment en de gelegenheid om een mooie kerstfoto te maken. Met inachtneming van de Covid-19-protocollen vond er van 20 tot en met 23 december een veilig en interactief evenement in de Palmentuin plaats. De geliefde elementen zijn in een nieuwe opzet behouden gebleven.

Er is dankzij de bezoekers en hun gulle giften SRD 50.684 ingezameld. De directie van Fernandes Bottling heeft een donatie van SRD 50.566 erbij gedaan. Het totaalbedrag van SRD 101.250 zal door de stichting Amor Vitae gebruikt worden om via de pop-up voedselbank gezinnen van levensmiddelen te voorzien.

Stichting Amor Vitae is sinds 2020 actief met de pop-up voedselbank in diverse buurten; waarbij hulpbehoevende gezinnen worden voorzien van een pakket met basisgoederen. Voorzitter Gail Eijk, penningmeester Natasja Robles en secretaris Steven Sijp hebben de donatie in ontvangst genomen op 7 januari. Met de donatie zullen er in totaal meer dan 400 pakketten samengesteld worden voor de dagen waarop de pop-up voedselbank actief zal zijn in januari en februari 2022.

De eerste 100 pakketten zijn zondag verstrekt te Kwatta. “We zijn heel erg dankbaar voor deze donatie, omdat het aangeeft dat onze activiteiten gezien worden. De ondersteuning geeft ons spirit om door te gaan met het project,” zegt stichtingsvoorzitter Eijk De stichting Amor Vitae zal de gemeenschap via hun Facebookpagina verder informeren over de nader bekend te maken locaties van de pop-up voedselbank.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting Amor Vitae mag van Fernandes Bottling 400 gezinnen blij maken