dinsdag 25 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
5
(1)

Stichting 1 voor 12 wil opvanghuis voor vrouwen opzetten

lees ook ...

Suripop 2024 wordt gelanceerd in Commewijne

Op 29 juni aanstaande worden de nieuwe Suripop-nummers van dit jaar gepresenteerd bij Het Bastion in Commewijne. De Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur in Suriname wil ook de districten bet...

Stichting 1 voor 12, die zich inzet voor het verlichten van de noden van hulpbehoevenden in de Surinaamse gemeenschap, heeft haar 18de jaardag gevierd met donaties aan hulpbehoevenden. Op deze bijzondere dag heeft de voorzitter van de stichting, Louis Vismale, samen met hulpbehoevenden doorgebracht op het terrein van Whahaha Water Factory. Een aantal hulpbehoevenden, waaronder het zesjarig kindje Joshua Wijnerman en het gezin van Liesbeth Zuilen, hebben een financiële bijdrage ontvangen van de stichting.

Terwijl Stichting 1 voor 12 de mens in nood blijft helpen, bloedt het hart van Vismale om te zien dat steeds meer mensen zich aanmelden voor hulp. De stichting heeft echter toekomstperspectieven om haar werk voort te zetten. Zo heeft ze een plan om in het district Para een opvangcentrum op te zetten voor dak- en thuislozen, maar dit plan lijkt aangepast te worden.

In plaats daarvan zal de stichting zich richten op het opvangen van vrouwen die zich in moeilijke huiselijke omstandigheden bevinden. De voorbereidingen voor de opzet hiervan vinden gestaagd plaats, gezien het kostenplaatje dat hiermee gepaard gaat.

Vismale is de donateurs dankbaar die het mogelijk maken dat de stichting de mensen in nood kan blijven helpen. De stichting blijft zich inzetten voor de hulpbehoevenden in de Surinaamse gemeenschap en hoopt in de toekomst nog meer mensen te kunnen helpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStichting 1 voor 12 wil opvanghuis voor vrouwen opzetten