zondag 21 april 2024
24 C
Paramaribo
7.3 C
Amsterdam
0
(0)

Stg Mr. Zonneman heeft aanbevelingsbrief van de directeur Sportzaken

lees ook ...

SPA’s jongerenafdeling alarmeert over mentale gezondhe...

De Jongerenafdeling van de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) maakt zich ernstig zorgen over de recente bevindingen van een Unicef-onderzoek naar de mentale gezondheid van Surinaamse adolescenten. ...

Stichting Mr Zonneman ter ondersteuning en ontwikkeling van cultuur, talent, sociaal, mens en maatschappij heeft op 07 juni jl. een officiële aanbevelingsbrief gehad van de directeur van Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw, namens het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS).

Middels deze aanbevelingsbrief kan de organisatie naast artiesten ook de belangen van sporters behartigen als erkende organisatie. Hiermee heeft de organisatie een officieel document ontvangen waar er aangegeven wordt dat zij ook een erkende sportmanagement organisatie zijn.

Het is al jaren zo dat Surinaamse sporters een lange en moeilijke weg moeten bewandelen om hun documenten in orde te krijgen. Met deze stap wordt het een stuk makkelijker voor de sporters die bij hen aangesloten zijn, om hun documenten in orde te krijgen voor buitenlandse partijen.

De organisatie heeft recentelijk nog documenten moesten regelen voor een sporter, dus hebben zij gelijk gebruik gemaakt van de gelegenheid om te vragen naar een officiële erkenning door dit ministerie. Behalve dat zij documenten in orde kunnen krijgen voor sporters, doen zij ook een stukje marketing en promo voor ze om hun carrière een boost te geven en gezien te worden. Daarnaast kunnen zij ook op zoek gaan naar partijen in binnen en buitenland.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStg Mr. Zonneman heeft aanbevelingsbrief van de directeur Sportzaken