Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

STG Cyriel& The More Love band en Wang bete Amanja geven terug aan Santigron I Culturu.com

Geplaatst

op

door

Devakantieschool te Santigron werd vrijdag  op een feestelijke manier afgesloten. Ruim 100kids van dat woongebied hebben deelgenomen  aan het jaarlijks terug kerend activiteit vanSport en Jeugdzaken. Waard te vermelden is dat de vakantieschool na jaren weerte Santigron is georganiseerd. Vanuit de stichting Cyriel & The More Loveband van Cyriel Lamesie mochten de kids met speelgoederen naar huis terwijl destichting in wording, Wang Bete Amanja voor de schooltassen gezorgd had.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Tommie Christaan in Surinaamse video clip van Damaru

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Hoofd Luchtvaartdienst ontheven

Geplaatst

op

door

Het hoofd van de Luchtvaartdienst, Faizel Baarn, is met onmiddellijke ingang uit zijn functie ontheven. In het voorbije weekend is het besluit bekrachtigd tijdens een vergadering op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C).

Zijn buitenfunctiestelling houdt direct verband met de verdwijning van het tweemotorig vliegtuig. Het toestel is op 12 oktober vanaf het vliegveld Zorg en Hoop opgestegen. Kort daarna is het radiocontact met de luchtverkeersleiders verbroken.

Als eindbestemming was Curaçao opgegeven. In het toestel zaten er vermoedelijk twee personen. Contact tussen Suriname en buitenlandse luchtverkeersdiensten heeft aan het licht gebracht, dat het vliegtuig niet in Curaçao is aangekomen. Formeel wordt dit toestel als “vermist” aangemerkt.

Lees verder

Meest gelezen

X