maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Steven Reyme herkozen als voorzitter van Alternatief 2020 tijdens partijcongres

lees ook ...

Startsein gegeven voor asfaltering van belangrijk traject Kw...

Op woensdag 10 juli 2024 is officieel het startsein gegeven voor het asfalteren van een belangrijk traject van de Kwattaweg, als onderdeel van het grootschalige project voor de rehabilitatie, stabilis...

Tijdens het congres van Alternatief 2020 (A20) op zaterdag is Steven Reyme herkozen als voorzitter van de partij. Het congres markeerde niet alleen zijn herverkiezing, maar ook de introductie van een deels vernieuwd bestuur. Reyme verklaarde, na zijn herverkiezing, dat hij zich zal inzetten voor een rechtvaardiger Suriname en de samenwerking met partnerpartij DOE zal intensiveren.

Daarnaast werd ook de Jongerenraad van A20 geïnstalleerd, met Leann Prins als voorzitter. De overige leden van de Jongerenraad zijn Richard Pinas, Joël Wirodikromo, Tachana Brown, Angelina Dinmohamed, Sercio Monkau en Grabiella Bendanon.

Tijdens zijn toespraak benadrukte Reyme het belang van de strijd tegen onrecht en rancune, en veroordeelde hij de jarenlange intimidatie van andersdenkenden. Hij onderstreepte de noodzaak om de grondwet te respecteren en noemde investeren in de jeugd, onderwijs en ouderen als speerpunten van zijn visie.

A20 streeft naar verkiezingswinst in samenwerking met partnerpartij DOE, en de gesprekken om deze samenwerking te intensiveren zijn al vergevorderd. De partijleden toonden zich vastberaden om Suriname naar grotere hoogten te tillen. Reyme sloot zijn toespraak af met de woorden: “Ik ben geen politicus, maar een leider die zich bij de groep politici heeft gevoegd”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSteven Reyme herkozen als voorzitter van Alternatief 2020 tijdens partijcongres