dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
4
(1)

Steven Reijme biedt DNA voorzitter boek aan

lees ook ...

Herstel weg naar Atjoni met hulp lokale Ondernemers

In de laatste week van februari 2021 zullen er onder het technisch toezicht van de Wegenautoriteit (WA) herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd op drie locaties op de weg naar Atjoni. De herstelwerkza...

Parlementsvoorzitter Marinus Bee kreeg op dinsdag 19 januari het boek ‘The power of influence’, uit handen van de auteur Steven Reyme, Pastor van Volle Evangelie gemeente Logos International en voorzitter van de politieke partij Alternatief 2020 (A20).

Reyme vindt dat mensen vaak niet weten hoe groot de invloed van iemand kan zijn op anderen en of situaties. Zowel de assembleevoorzitter als de apostel, beiden afkomstig uit de volksbuurt Abrabroki, vinden het belangrijk dat de gemeenschap in positieve zin beïnvloed wordt. Om positieve beïnvloeding tot stand te brengen moeten wij in staat zijn om alles boven partijpolitiek te tillen. Het is hoog tijd om actie te ondernemen en niet te wachten totdat er zich problemen voordoen, is de zienswijze van DNA voorzitter Marinus Bee en apostel Steven Reyme.

Tijdens het gesprek werd kort ingegaan op wat zich afspeelt binnen de samenleving, zoals problemen in relationele sfeer waarbij er sprake is van moord en in sommige gevallen ook zelfmoord. Het komt vaak voor dat vrouwen het slachtoffer zijn. Daarom is het volgens de heer Reyme belangrijk om meer aandacht te schenken aan de mannen. Voorzitter Bee heeft in apostel Reyme een partner gevonden en er zullen ook andere actoren betrokken worden, dwars door partijpolitiek heen, om een bijdrage te leveren aan deze maatschappelijke issues. De assembleevoorzitter is van plan om op de korte termijn met volksvertegenwoordigers te praten en met voorstellen te komen voor de maatschappelijk problemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSteven Reijme biedt DNA voorzitter boek aan