zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
5
(1)

Steven Bergwijn schittert in blessuretijd

lees ook ...

Naturalisatiewet niet verder behandelt in DNA

Door weinig belangstelling van de regering voor het college, moest de openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) worden verdaagd. Slechts twee ministers waren aanwezig. Volgens afspraak ...

De voetballer Steven Bergwijn beleefde gisterenavond een waanzinnige wedstrijd. Het was een wedstrijd die de Surinaamse voetballer niet snel zal vergeten. De wedstrijd Leicester – Tottenham Hotspur eindigde in een 2-3, in het voordeel voor Tottenham. Bergwijn had een groot aandeel in de overwinning. De aanvaller viel tien minuten voor tijd in, hij wist eigenhandig de wedstrijd te kantelen met twee doelpunten in de blessure tijd.ย 

Bergwijn scoorde in de vijfde minuut van de blessuretijd uit een rebound, 2-2. Kort daar na ย ย werd de voetballer opnieuw gelanceerd, hierbij passeerde Bergwijn de keeper Kasper Schmeichel -2-3.

Het was sensationeel en de ongeslagen coach in de Premier League Conte was lyrisch over de bijdrage van Bergwijn. “Steven is voor mij een belangrijke speler, omdat hij eigenschappen heeft die niemand heeft binnen onze selectie. We hebben niet veel creatieve spelers. Hij is heel goed in de een-op-een-duels en kan een man passeren. Hij kan als aanvaller spelen, hij kan op tien spelen. Hij is fit genoeg om te beginnen of om erin te komen om de wedstrijd te kantelen”, aldus coach Conte.

Steven Bergwijn staat nog in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. Conte de coach heeft al laten weten dat Ajax niet moet rekenen op een vertrek van Bergwijn. De voetballer is te belangrijk voor Tottenham, en ziet met een eventueel vertrek van Bergwijn een verzwakking voor de selectie van Tottenham.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws ยป

meest gelezen

HomeSurinameSteven Bergwijn schittert in blessuretijd