Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Sterrenkoks in Suriname gearriveerd

Geplaatst

op

De buitenlandse sterrenkoks die 5 tot 9 juni deel nemen aan de Surinam Airways Fête de la Cuisine, zijn in Suriname gearriveerd. Naast kennisoverdracht zullen de koks in dit kader drie diners verzorgen.

De kick-off van Fête de la Cuisine is op 5 juni in Art Castle met een Amuse Dinner vervolgns zal op 6 juni de Midweek Dinner in Bodega & Grill de Waag worden gehouden aansluitend met een Gala Dinner in Courtyard by Marriott.

Het thema van de jaar is: ‘When Talent Meets Charity’. Wat je moet verwachten, zijn classics en Suripop. Denk ook aan een Louis Windzak. Al het geld dat gegenereerd wordt gaat naar het Surinam Airways Fête de la Cuisine Children Medical Fund. “Dit fonds is bedoeld voor gezinnen met een ernstig ziek kind, die het financieel moeilijk hebben”, licht William Codrington, woordvoerder van de orgnisatie toe. De chefs die tijdens dit festival koken zijn in het bezit van een Michelinster.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Nieuws Report: Avondvierdaagse telt ruim 5200 deelnemers

Geplaatst

op

By

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel, BVSS, heeft vandaag een aanvang gemaakt met hun vijf en vijftigste avondvierdaagse. Dit jaar telt de
avondvierdaagse ruim 5200 deelnemers. Ondanks het onweer verschenen veel van de lopers en natuurlijk ook de passieve lopers op de been om van het grootste sport evenement van Suriname te genieten.

Lees verder

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Meest gelezen