vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
4.5
(2)

Steeds meer Surinaamse politieagenten Covid-positief

lees ook ...

Regeringsbeloften geschreven op water

Bij zijn aantreden beloofde Santokhi dat hij de koers binnen een week omlaag zou brengen en met het IMF zou werken om de economie gezond te maken op zo’n manier dat de bevolking het niet zou voelen. O...

Steeds meer politieagenten worden positief getest op het Covid-virus. Voor deze week is de vijfde politieagent van post Munder positief getest. Dit bureau is gesloten voor het publiek. Personen die politieondersteuning nodig hebben kunnen in contact treden met de politiepost van Geyersvlijt of andere dichtstbijzijnde politiestations.

Verder is nu bekend dat drie politieambtenaren tewerkgesteld op station Flora positief getest zijn op Covid-19. Een vierde agent is ook geswabt, maar het resultaat is nog niet bekend. Het politiegebouw is intussen ontsmet door het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). De politieambtenaren vrezen dat zij straks ook hun gezinnen kunnen besmetten. Zij vragen de leiding om spoedig maatregelen te treffen.

Een politieman uit een groep agenten en militairen die op detachering was bij Rosebel Goldmines (Iamgold), blijkt positief getest te zijn op Covid-19. Op instructie gaat de rest in thuisquarantaine.

Sinds het coronavirus in Suriname actief is, zijn bijkans 100 agenten besmet geraakt. Op de Intensive Care Units van de ziekenhuizen is er geen plek meer.

De samenleving moet extra alert en voorzichtig blijven en de MoHanA-regel (Mond- en neuskap op, Handen reinigen en Afstand houden) steeds toepassen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSteeds meer Surinaamse politieagenten Covid-positief