donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

STATEMENT BVSS BESTUUR omtrent VECHTPARTIJ

lees ook ...

Naturalisatiewet niet verder behandelt in DNA

Door weinig belangstelling van de regering voor het college, moest de openbare vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) worden verdaagd. Slechts twee ministers waren aanwezig. Volgens afspraak ...

Het bestuur van de BVSS gaf de volgende statement uit na een onverkwikkelijk incident tijdens de wandelmars, maar zij noemden daarbij het beestje niet bij de naam. Waarschijnlijk gaat het om de vechtpartij die uitbrak tussen een groep jongemannen van een wandelmarsgroep en jonge vrouwen. Onderaan de pagina is het filmpje van het ‘incident te zien.’

“Het bestuur van BVSS spreekt zich krachtig uit tegen de voortdurende verruwing en onverdraagzaamheid binnen onze samenleving, waar zelfs vreedzame familie-evenementen zoals de avondvierdaagse niet van gespaard blijven.

We betreuren het incident dat heeft plaatsgevonden en benadrukken het belang van een veilige en gastvrije omgeving voor alle deelnemers.
We willen graag onze waardering uitspreken voor het snelle optreden van de politie en hun voortdurende aanwezigheid om de wandelaars te begeleiden en te beschermen. Hun inzet is van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat iedereen in alle rust van dit mooie evenement kan genieten.

Laten we als samenleving de hoop uitspreken dat we blijven samenwerken, elkaar blijven respecteren en corrigeren waar nodig, zodat we van onze tradities kunnen blijven genieten op een veilige en vreedzame manier. Laten we streven naar een samenleving waarin tolerantie en begrip de boventoon voeren, en waarin evenementen als de avondvierdaagse een bron van vreugde en saamhorigheid blijven voor iedereen. Samen kunnen we deze waarden hoog houden en een positieve verandering teweeg brengen in onze gemeenschap. We nemen alle feedback van zowel de actieve als passieve deelnemers mee.”

Het filmpje

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSTATEMENT BVSS BESTUUR omtrent VECHTPARTIJ