Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Startsein asfaltering en rehabilitering weg naar Ricanaumofo gegeven

Geplaatst

op

door

Het Staatshoofd van Suriname, Desire Bouterse heeft samenmet de minister van  OW&TC hetstartsein gegeven voor de asfaltering en rehabilitatie van de weg naarRicanaumofo. De aannemer Tjong A Langa moet in totaal 10 km aan weg aanleggennaar Ricanaumofo. Dit zal het landbouw gebied goed aan te pas komen.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Melvin

10 km. zal wel lang zijn voor Surinaamse begrippen. in Nederland is alles geasfalteerd
in Nederland kennen we geen zandwegen. zo zie je maar weer dat deze president ontwikkeling brengt in Suriname ik stem op Bouta. want hoe je het draait of keert iedereen eet en drinkt. de wegen worden gemaakt. 1 ding nog hardere wetten maken tegen rovers. zodat Suriname een paradijs blijft wat het ooit was zonder junkie en rovers. maar proficiat,weer 10 km asfalt erbij.. elke meter telt in een groot land met zoveel zand wegen. SurinameAdvertentie

Suriname

“ Alles gebeurde in een fractie van een seconde”

Geplaatst

op

door

“ Na de klap zijn we gelijk uit de bak van de militairen truck gestapt. We hebben ons gehaast naar het personen voertuig maar de mensen waren al overleden. Alles ging heel snel. Geen beweging van de twee volwassenen. Slechts de kinderen die op de achterbnak van de auto zaten vertoonden teken van leven.” Dit is een reactie van een militair die in de bak van de militairen truck zat die gisteren middag betrokken was bij een aanrijding met dodelijke afloop.


Gisteren heeft zich aan de Kennedyweg ter hoogte van de Coropinabrug een aanrijding voorgedaan met 2 verkeersdoden. Door deze verkeersdoden staat de verkeersbarometer thans op 36. Volgens ooggetuigen was er een daftruck die inhaalde en als gevolgd daarvan kwamen de witte auto waarin de slachtoffers zaten en het militair voertuig in botsing.  Bij dit ongeval zijn drie mensen naar de SEH vervoerd. Het gaat bij deze om een militair en twee kinderen.

Kort na het ongeval kwamen er enkele familieleden van de man die ook is overleden aan. Zijn familie was bij een begravenis te Vierkinderen toen ze vernamen dat een familielid van hen  betrokken was bij de aanrijding. Het militairen voertuig kwam van Brokopondo en vervoerde militairen naar de stad die op detachering waren terwijl het koppel dat de geest gaf samen met hun kinderen wat quality time door brachten.

Lees verder

Suriname

Hew A Kee belooft versterking banden Suriname Servië

Geplaatst

op

door

Gardelito Hew A Kee, de niet residerende ambassadeur voor Suriname in Servië heeft op dinsdag 25 juni 2019 zijn geloofsbrieven overhandigd aan de president van de republiek Servië, Aleksander Vucic. In totaal zijn er van 16 ambassadeurs geloofsbrieven ontvangen.

Hew A Kee zegt zich in te zetten voor de versteviging van de handel tussen Suriname en Servie en beloofde zich ook sterk te zullen maken voor de toerisme.

Ambassadeur Hew A Kee is op 10 april door president Desiré Delano Bouterse beëdigd. Hij is reeds geruime tijd betrokken bij projecten tussen de beide landen.

Lees verder

Meest gelezen

X