donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Start verdeling Noodhulp pakketten in Paramaribo

lees ook ...

Bouva: When will we have a finance minister?

During yesterday's discussion of the Production Credit Fund Act, Assembly member Melvin Bouva (NDP) inquired about the Minister of Finance for the hundredth time. The president has yet to choose a new...

Vandaag 24 juni is het Bureau Eenheid van het Kabinet van de President gestart met het uitdelen van noodhulp pakketten in Paramaribo. De aftrap van het project was vanmorgen in het ressort Welgelegen. De organisatie deelt de levensmiddelen pakketten uit met behulp van de ressorts- en district raadsleden van het gebied, militairen van het Nationaal Leger en andere ondersteunende diensten.

In de komende dagen en weken zullen de verschillende ressorten in Paramaribo worden aangedaan. Op de Facebookpagina van de Communicatie Dienst Suriname zal bekend worden gemaakt welke buurten de komende dagen volgen. De noodhulp pakketten zullen tot aan huis worden geleverd. De organisatie vraagt aan de samenleving om vanwege de Covid-19 maatregelen thuis te blijven en niet op de trucks van het Nationaal Leger af te komen.

Geregistreerden die niet thuis zijn, mogen hun ID-kaart achterlaten voor een huisgenoot. Indien er tijdens de distributie blijkt dat er bij de registratie missers zijn geweest, mogen de burgers zich alsnog te registreren, laat het Bureau Eenheid weten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStart verdeling Noodhulp pakketten in Paramaribo