woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
5
(1)

Start ondro oso vergaderingen in verband met 25 jaar PL

lees ook ...

150 Years of Hindu Immigration Honored by the NDP

Hindu contract labourers arrived in the colony of Suriname 150 years ago on the ship "Lala Rookh," and Suriname is commemorating and celebrating this milestone today. From that point forward, history ...

Dinsdag jongstleden is de politieke partij Pertjajal Luhur gestart met de zogenaamde Ondro oso vergaderingen naar 5 december 2023 toe te Meerzorg. Op die datum bestaat de partij 25 jaar. Wekelijks op elke vrijdag zal een ressort of district worden aangedaan. De vergaderingen worden klein gehouden om het effect te vergroten.

Het concept is ontstaan tijden de covid-19 pandemie, toen massale campagnevoering niet meer mogelijk was, maar het resultaat bleek zeer positief. PL past  dit nu weer toe.

Tijdens de eerste ontmoeting gaf de voorzitter Paul Somohardjo een samenvatting van de geschiedenis. De partij is tot stand gekomen, omdat de Pendawalima uit elkaar was gespat door verraad, waardoor er geen zetelwinst was voor de partij. Hij benadrukte dat PL de enige partij is voor bundeling van de Javaan. Somohardjo deed een oproep voor bundeling van Javanen, zodat de groep weer inspraak mag hebben in het politiek bestel van Suriname.

De coalitiepartij met 1 zetel, streeft naar meer zetels, om meer te kunnen doen voor de samenleving. Hij benadrukte dat de samenwerking met ABOP permanent is.

Bron foto: abc the love station

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStart ondro oso vergaderingen in verband met 25 jaar PL