zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

Start covid-19 vaccinatie met selecte groep frontliniewerkers

lees ook ...

Surinamese stranded at Miami Airport

The Surinamese Consul General in Miami, René Pika, visited stranded passengers at Miami airport on Wednesday. Hurricane Ian has postponed several flights, including those of American Airlines to Param...

Er zal gevaccineerd worden met de verkregen 1000 doses AstraZeneca-vaccin uit Barsbados. Dit zal geschieden in het auditorium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo(AZP) op dinsdag aanstaande. Minister Amar Ramadin van Volksgezondheid heeft dit tijdens de covid-19 persconferentie bekendgemaakt. Een groep frontliniewerkers is geselecteerd hiervoor. De pers is  uitgenodigd.

De aanvang van de vaccinatie is uitgesteld door de uitvaart van Dr. Martinus Albert Vrede op maandag. Er is nu een Covid-19-Vaccinatie Fonds Suriname(CVFS) in het leven geroepen. Dit fonds moet de continuïteit van de vaccinaties garanderen. Binnenkort verwacht men een hoeveelheid AstraZeneca-vaccins uit India. Intussen is er ook een Covid-19 Vaccinatie Fonds Suriname (CVFS) in het leven geroepen, dat de continuïteit van de vaccinaties, moet garanderen.

Op advies van het Outbreak Management Team mogen alle scholen herstarten. Er zullen ook bekendmakingen volgen van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur hieromtrent.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStart covid-19 vaccinatie met selecte groep frontliniewerkers