maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Stanley Betterson is de nieuwe directeur bij SBB

lees ook ...

Barbados and Suriname stress unity

The resident ambassadors of Suriname and Barbados placed a wreath together last week in Cuba's "El Parque de los Próceres Caribeos" in honor of their respective nations' respective independence days. ...

De Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) heeft vanaf vandaag  een nieuwe Algemeen Directeur, Stanley Betterson. Het protocol van overdracht werd vandaag maandag 4 januari 2021 getekend. De bijbehorende documenten zijn bevestigd in aanwezigheid van minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer en het stichtingsbestuur. De sleutels van het kantoor werden overhandigd aan Meredith Vitolie, voorzitter. 

Bestuursvoorzitter Vitolie zei in haar speech dat de nieuwe directeur aantreedt in een periode van grote uitdagingen in de bosbouwsector, alsook voor de regering. “Terwijl de roep van aannemers naar zekerheid van bestaan steeds luider wordt, is de regering genoodzaakt maatregelen te treffen. Maatregelen die niet alleen meer inkomsten uit deze sector moeten garanderen, maar ook duurzaam bosbeheer moeten waarborgen. Een enorme uitdaging ligt voor u.”  De voorzitter benadrukte dat het de taak is van de nieuwe directeur om in deze tijd van grote onzekerheid de juiste balans te vinden tussen het belang van de regering en het belang van de ondernemer. Zij zei erop te vertrouwen dat directeur Betterson het werk naar eer en geweten zal uitvoeren.

Directeur Betterson gaf aan dat hij iemand is van de ‘wij’ benadering.  “ik ga samenwerken met iedereen, want een ieder heeft ideeën en wij gaan kijken hoe wij het beste eruit kunnen halen”. Minister Pokie wenste de nieuwe directeur het allerbeste toe in zijn nieuwe uitdaging en bedankte de scheidende directeur Marlon Veira voor de geleverde diensten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStanley Betterson is de nieuwe directeur bij SBB