woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Staatsvervoer ligt stil totdat bushouders geld zien

lees ook ...

Revitalisering van Surinaamse woningbouw: nieuwe initiatieve...

Sinds minister Riad Nurmohamed aantrad bij het ministerie van Openbare Werken, kreeg het opdracht om bestaande woningbouwinitiatieven te onderzoeken. Er werd zorgvuldig geselecteerd welke gebieden ges...

Antonius Pokie, de voorzitter van de Organisatie van Bus- en Boothouders (OBS) heeft meegedeeld dat het staatsvervoer stil zal liggen totdat de bushouders hun geld hebben ontvangen. Volgens bekomen informatie is het geld gisteren al gestort op de Surinaamse Postspaarbank, maar de verwerking zou nog plaats moeten vinden.

“We hebben te lang gewacht om in actie te komen in het belang van het kind, maar nu hebben we geen andere keuze. Zonder geld voor brandstof kunnen we niet meer rijden. We hopen dat de overheid haar verantwoordelijkheid neemt en de benodigde betalingen doet voor de Boot- en Bushouders. Het spijt ons, maar we hebben geen andere keuze,” zegt de OBS-voorzitter in een gesprek met Suriname Herald.

De minister heeft contact opgenomen met de stakende boot- en bushouders. Pokie vindt dat mosterd na de maaltijd, omdat men de afgelopen week constant in gesprek is geweest zonder resultaat. Er was geen storting, ook niet na herhaaldelijk vragen. Maanden wacht de OBS al op de achterstallige betaling en eist dat minstens twee maanden worden uitbetaald.

Bron: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStaatsvervoer ligt stil totdat bushouders geld zien