maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Staatsolie lanceert hoogwaardige brandstof NRG+

lees ook ...

Ministerie van EZ investeert in personeelsontwikkeling met k...

Een deel van het personeel van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft de kans gekregen om een kosteloze masterclass bij te wonen. Deze leerzame se...

Staatsolie lanceert met trots NRG+ tijdens SEOGS 2023, het toonaangevende evenement voor de olie- en gassector in Suriname. President Chandrikapersad Santokhi en algemeen directeur Jagesar waren aanwezig om de introductie van deze hoogwaardige benzine en diesel te vieren. NRG+ versterkt het portfolio van Staatsolie en biedt talrijke voordelen, zoals motorbescherming, verbeterde prestaties en schonere uitstoot. Het bedrijf is vastbesloten om hoogwaardige producten en diensten aan te bieden en zal tevens de GOw2-servicestations verbeteren.

De lancering van NRG+ onderstreept de cruciale rol van Staatsolie in de Surinaamse economie en haar toewijding aan de versterking van de energievoorziening van het land. President Santokhi toonde zijn trots voor de nieuwe koers van Staatsolie en haar dochteronderneming GOw2, waarbij hij benadrukte dat NRG+ een product is dat door en voor Surinamers is ontwikkeld. De lancering vond plaats tijdens een ceremoniële toast in hotel Torarica, waarbij het staatshoofd en de directeur van Staatsolie samenkwamen.

Zowel directeur Jagesar als president Santokhi hebben aandacht besteed aan de positieve ontwikkelingen in de olie- en gassector en erkend dat de SEOGS een unieke gelegenheid biedt om de sector te bevorderen. Het evenement brengt internationale experts samen om te discussiëren over verbeteringen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Deze inspanningen dragen bij aan de economische groei van Suriname en stimuleren de werkgelegenheid in de sector. Bovendien positioneert de SEOGS Suriname als een belangrijke speler in de wereldwijde energie-, olie- en gasindustrie, waardoor het land aantrekkelijk wordt voor nieuwe investeringen en samenwerkingsverbanden, stelt Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStaatsolie lanceert hoogwaardige brandstof NRG+