vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Staatsolie doneert U$S 41.000 aan Su Aid-campagne ‘Denki den niri’

lees ook ...

Lim A Po: Hybrid electoral systems are becoming more commonp...

The Study Committee on Adjustment of the Electoral System's Hans Lim A Po provided an explanation of the precise steps that should be taken in order to change the election system. The most significant...

De Stichting Su Aid die bezig is met de campagne ‘Denki den niri’ heeft van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. US$ 41.000 ontvangen. Staatsolie mocht 13 december zijn 41-jarig bestaan herdenken en wil met de schenking graag teruggeven aan de Surinaamse samenleving.

Algemeen Directeur Annand Jagesar heeft een cheque van US$ 41.000 overhandigd aan Su Aid. De stichting haalt met de campagne ‘Denki den niri’ geld op voor de Nierstichting Suriname (NSS) om het Nationale Nierdialyse Centrum op te knappen en uit te breiden. Er is daarvoor € 500.000 nodig. Su Aid wil zoveel mogelijk inzamelen, tenminste SRD 2,5 miljoen. Met deze donatie brengt Staatsolie het al opgehaald bedrag van SRD 550.000 naar SRD 1,4 miljoen.

Staatsolie is ervan overtuigd dat de donatie aan de ‘Denki den niri’ campagne de levenskwaliteit van patiënten en hun naaste familieleden zal helpen verbeteren. Nierdialyse heeft een grote impact op het leven van de patiënt en naaste familie. Er moet namelijk rekening worden gehouden met onder andere voedingspatronen, meerdere keren per week dialyseren en nazorg. Nierfalen kan in de meeste gevallen voorkomen worden. Door zich goed hierover te laten informeren, kan het terecht komen in een dialysestoel terecht voorkomen worden.

Het is niet de eerste keer dat Staatsolie de Su Aid campagne ondersteunt. Ongeveer drie jaar geleden is een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de renovatie van het opvangtehuis van de Stichting voor het Kind.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStaatsolie doneert U$S 41.000 aan Su Aid-campagne ‘Denki den niri’