vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Staatsolie doneert US$ 20.000 in Covid-vaccinatiefonds

lees ook ...

Caricom en Cuba zijn goede vrienden, aldus President Santokh...

Caricom-voorzitter Chandrikapersad Santokhi gaf tijdens een persconferentie bij de 8ste editie van de Caricom-Cuba Summit aan, dat de relatie tussen de regionale organisatie en Cuba constant zijn gebl...

Staatsolie maatschappij en Global Event Partners (GEP) hebben US$ 20.000 gedoneerd aan het Covid-19-vaccinatiefonds. Dit geld is verzameld tijdens het driedaagse Suriname Energy, Oil and Gas Summit (1-3 juni). Op de driedaagse virtuele Suriname Energy, Oil and Gas Summit 2021, zijn de investeringsmogelijkheden in Suriname, volgend op de olie- en gasvondsten in het zeegebied, belicht.

SEOGS 2021 is de eerste thematische internationale conferentie geweest over de ontwikkelingen in de offshore-olie-industrie in Suriname. Het evenement had als thema ‘Suriname open for business’. Ongeveer vijfhonderd deelnemers en meer dan 150 bedrijven hebben deelgenomen aan SEOGS 2021.

Staatsolie en organisator GEP hadden bij het aangaan van hun partnerschap afgesproken dat een vastgesteld percentage van de opbrengsten uit sponsoring en de inschrijfgelden aan een maatschappelijk doel zou worden gedoneerd. Aangezien de Covid-19-situatie in het land zeer ernstig is, werd besloten om dit bedrag te doneren aan het fonds.

De bedrijven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het summit middels sponsoring waren Shell, Cairn, Kenswil & Co, Baitali Group, Consolidated Resources Suriname en Shyamnarain Associates. Het evenement had als thema ‘Suriname open for business’. Ongeveer vijfhonderd deelnemers en meer dan 150 bedrijven hebben geparticipeerd in de conferentie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStaatsolie doneert US$ 20.000 in Covid-vaccinatiefonds