zaterdag 23 september 2023
27.2 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Staatsolie doneert bermgereedschap aan Brokopondo

lees ook ...

Samenwerking diensten leidt tot succesvolle Simulatie Resili...

De afsluitende simulatie van het "Building Resilience Project in Vulnerable Communities", dat in februari van start ging, vond plaats op vrijdag 15 september. Tijdens deze simulatie werden de deelneme...

Staatsolie Power Company Suriname (SPCS) heeft op maandag 12 juni 2023, gereedschappen gedoneerd aan het district Brokopondo voor het onderhoud en de schoonmaak van bermen en andere openbare plaatsen die in 06 ressorten en 03 sub. ressorten in het district Brokopondo worden uitgevoerd. Het gaat om kruiwagens, schoffels, harken en houwers.

SPCS is een dochteronderneming van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. die zich ook richt op het stimuleren van waardig werk en economische groei in het district. Het verzoek en ondersteuning werd gevraagd door het districtscommissariaat Brokopondo. SPCS was bereidwillig om volledige ondersteuning te verlenen aan het district. De CRO van Staatsolie Power Company Suriname de heer Abauna, deed namens het bedrijf de overhandiging.

Districtscommissaris Ludwig Mendelzoon sprak zijn dankbaarheid uit naar SPCS, voor hun snelle reactie op het verzoek. Vervolgens gaf de Burgervader aan, dat de veldarbeiders die werkzaam zijn in diverse ressorten, door alle omstandigheden heen hardwerken om het district Brokopondo schoon te houden. Maar zonder de nodige gereedschappen gaat het onderhouden moeilijk. Het tekort aan gereedschappen is nu aangevuld dankzij Staatsolie Power Company Suriname (SPCS), aldus Mendelzoon.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStaatsolie doneert bermgereedschap aan Brokopondo