donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(2)

Staatseigendommen worden vanaf 1 februari door de politie opgespoord

lees ook ...

President Santokhi weggejaagd uit Apoera

President Santokhi heeft op 08 augustus jongstleden Kabalebo bezocht waarbij hij het houtbedrijf Greenheart en onder andere de dorpen Apoera, Washabo en Section bezocht. De steiger te Section werd ook...

Minister van Openbare Werken(OW), Riad Nurmohamed is vanaf zijn aantreden gestart met het zoveel als mogeljjk terug halen van staatsgoederen die niet op de juiste wijze werden ingezet. De meeste van deze goederen worden onrechtmatig gebruikt.

Het is tot nu toe gelukt enkele staatsgoederen zoals voertuigen, een maaiboot en een bus terug te halen. Dit met medewerking van tipgevers. Deze staatsgoederen verkeren nog in goede staat en zullen ingezet worden voor werkzaamheden van het ministerie. Minister Nurmohamed geeft aan dat de zoektocht naar staatsgoederen vanuit OW per 30 januari 2021 zal stoppen.

De lijst van gezochte staatsgoederen, waaronder voornamelijk voertuigen, zal worden overhandigd aan het ministerie van Justitie en Politie. De minister geeft ook aan voldoende gelegenheid te hebben geboden aan een ieder die een staatsvoertuig of ander staatsgoed onder zijn of haar beheer heeft, om deze vrijwillig in te leveren. Degenen die hieraan geen gehoor hebben gegeven, zullen vanaf 1 februari 2021 door de politie worden opgespoord. Aldus de minister.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStaatseigendommen worden vanaf 1 februari door de politie opgespoord