vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Staatsbegroting voor het jaar 2023 goedgekeurd

lees ook ...

Sheoradjpanday has left the Bankers Association board

A new board has taken over for the Surinamese Banking Association (SBV). René van Rooy, director of De Surinaamsche Bank (DSB), was selected as the association's chairman following a vote at the gener...

De ontwerpwet houdende vaststelling van de ontwerp Staatsbegroting van uitgaven en ontvangsten voor het dienstjaar 2023 (Wet Staatsbegroting 2023), werd op vrijdag 24 februari 2023 in De Nationale Assemblee  goedgekeurd met 27 stemmen voor en 12 tegen, waarmee agendapunt 04 werd afgesloten.

Het parlement is op maandag 13 februari 2023 van start gegaan met de behandeling van de begrotingen van alle 17 ministeries. Na de stemming zijn er 2 moties behandeld, waarvan er één is verworpen. De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc. LL.B, bedankte een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan de voorbereiding en behandeling van de Staatsbegroting.

De commissie van rapporteurs bestond uit de leden: drs. Rabindre Parmessar, drs. Ronny Asabina, drs. Patricia Etnel MPA, Jennifer Vreedzaam en mr. Cheryl Dijksteel MPH MS Bioethics.

De motie van Stephen Tsang en andere werd verworpen met 12 stemmen voor en 27 stemmen tegen. De motie van Ebu Jones en anderen werd aangenomen met algemene stemmen(39).

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStaatsbegroting voor het jaar 2023 goedgekeurd