woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
5
(1)

SRS Nieuwe Stijl !

lees ook ...

Suriname received emergency medications from India

"The Indian government gave me emergency medications today. The Indian government has once more proven its support for Suriname by making this donation. The drugs will be given effectively because the...

De Stichting Radio Omroep Suriname(SRS), heeft door het correct en verstandig voeren van het financieel beleid, officieel invulling kunnen geven aan de inhoudelijke vernieuwing van het bedrijf. Het station heeft vandaag 19 maart 2021 haar nieuwe stijl gelanceerd. “Het is een manier van investeren om te genereren”, zegt president-commissaris Stanley Dijksteel van de raad van toezicht van de SRS. Hij is ervan overtuigd dat de rebranding vruchten zal afwerpen. “A project dies a no wan moi moi project, ma na wan mek moni project.” Om de middelen voor de nieuwe stijl te generen is er onder andere een partnerschap aangegaan met een veiligheidsbedrijf en bouwbedrijf, die in ruil daarvoor zendtijd beschikbaar krijgen.

SRS-directeur Earnie Eenig zegt tijdens zijn toespraak dat het vorige logo en de huisstijl zwaar verouderd waren en dus niet bij de huidige tijdsgeest passen. De nieuwe stijl houdt in een nieuw logo, nieuwe programma’s en aanpassing van bestaande programma’s. “De SRS wil Surinamers bereiken die bewust willen zijn van hun omgeving en plek in de wereld.”

Als onderdeel van de nieuwe stijl, heeft het gebouw een opknapbeurt gekregen. Het pand is geschilderd in een frisgroene kleur, die ook in het logo terug te vinden is en staat voor groei. De directeur zegt dat zijn streven erop gericht is om zoveel als mogelijk groei te bewerkstelligen met de organisatie. De SRS Directeur zegt samen met zijn team gereed te zijn voor de uitdagingen die de nieuwe stijl met zich meebrengt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSRS Nieuwe Stijl !