dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
0
(0)

SriSbundel overhandigd aan DNA voorzitter

lees ook ...

Leerrijke ervaring voor leerlingen uit Matawaigebied bij Kab...

Leerlingen van de Openbare School (OS) Poesoegroenoe en Nieuw Jakobkondre uit het Matawaigebied hebben een bijzonder leerrijke ervaring opgedaan tijdens een bezoek aan vicepresident (vp) Ronnie Brunsw...

De heer Gerold Sewcharan en mevrouw Ruby Wittenberg overhandigden op woensdag 19 oktober jongstleden een exemplaar van de SriSbundel aan de voorzitter van de DNA, Marinus Bee MSc. LL.B. Hiermee is de boekencollectie van de bibliotheek van De Nationale Assemblée (DNA) uitgebreid.

De ‘SRiSbundel Strafprocesrechterlijke wet- en regelgeving’ is de eerste wettenbundel waarbij er gebruik is gemaakt van zogenoemde margewoorden, waardoor specifieke wetsartikelen gemakkelijk gevonden kunnen worden. Verder zijn zoals bij de vorige bundels alle wetswijzigingen tot heden erin verwerkt en zijn de memories van toelichting opgenomen.

In deze bundel staat regelgeving waarmee elke burger te maken kan krijgen opgenomen. Deze bundel is daarom voor zowel de private- alsook de publieke sector geschikt. Daarnaast is het ook bedoeld voor rechtenstudenten en docenten, praktijkjuristen, politie- en penitentiaire ambtenaren. De bovengenoemde groepen zullen goed gebruik van kunnen maken vanwege hun taakstelling.

Voorzitter Bee geeft aan blij te zijn met de overhandiging. “Dit is een bijzondere aanwinst voor de DNA en zeker ook voor de gemeenschap. We zullen er zeker gebruik van maken”, zegt voorzitter Bee.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSriSbundel overhandigd aan DNA voorzitter