maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
3
(1)

SRD750 Gratificatie voor Ziekenhuispersoneel in Suriname

lees ook ...

Trained Teachers For Modern Machines

Teachers are being trained to operate advanced machines. This is necessary to keep abreast with the latest developments in their field. The total cost of purchasing the machines and hand tools for the...

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid bevestigde in Nickerie, dat het zorgpersoneel dat zich heeft ingezet voor het onder controle brengen van COVID-19, als dank een tegemoetkoming van SRD 750 van de regering krijgt. Minister Ramadhin was in Nickerie als onderdeel van  een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi. 

De minister gaf aan dat de regering met goede calculaties, sparen en bezuinigen heeft kunnen realiseren dat er eind december aan elke persoon in de zorg een bedrag van SRD 750 gegeven kan  worden. Dit bedrag komt bovenop de SRD 300 bonus die reeds in november gegeven is en ook eind december betaald zal worden. De SRD 750 is voor het verplegend, administratief, technisch en ondersteunend personeel van overheids- en particuliere ziekenhuizen. “Als dank voor het vertrouwen dat de mensen aan de regering gegeven hebben en de vele offers die zij gebracht hebben”, aldus de bewindsman.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSRD750 Gratificatie voor Ziekenhuispersoneel in Suriname