vrijdag 12 augustus 2022
26.3 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
2
(2)

SRD 90.000 voor nabestaanden slachtoffers zware aanrijding Afobakaweg

lees ook ...

Koersen schieten omhoog – Politie niet blij met optred...

- de koersen van de dollar en de euro schieten door het plafond. - Suriname blijft staan achter de ‘One China’-policy. - De politie-eenheden die gisteren optraden bij relletjes in het dorp Jamaica, ...

De nabestaanden van alle zes verkeersslachtoffers, die op 6 december zijn gevallen hebben een financiële ondersteuning gekregen van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. Drie families hebben een bedrag van SRD 15.000 ontvangen, een andere nabestaande ontving SRD 10.000 en de bloedverwanten van de moeder en dochter die omkwamen, hebben SRD 34.000 ontvangen om de slachtoffers ten grave te dragen. De familie Paulus is het zwaarst getroffen. Zij hebben vier familieleden verloren tijdens het ongeval.

“Voor het eerst is het voorgevallen dat één familie zoveel dierbaren kwijt is geraakt. Dit is een zware slag voor de familie,” zei de vp treurend. Brunswijk is reeds lang bevriend met de familie Paulus. Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting zal de nabestaanden ook bijstaan. Rutu Paulus bedankte de vp namens alle nabestaanden: “Wij zeggen u dank voor deze steun om de begrafeniskosten te kunnen dekken.”

Dit tragisch ongeval vond plaats nabij de nieuwe Highway in het district Para. Een Noah-busje en een pick-up kwamen met elkaar in botsing. Zes personen die in het busje zaten lieten het leven. Vijf ter plekke en het zesde slachtoffer overleed in het ziekenhuis, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSRD 90.000 voor nabestaanden slachtoffers zware aanrijding Afobakaweg