woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
5
(1)

SRD 500.000 voor uitbetaling verkiezingspersoneel gestolen

lees ook ...

Ouders mogen binnenkort hun kinderen dubbele achternamen gev...

Niet alleen baby’s, maar ook jonge kinderen mogen binnen niet al te lange tijd de naam van beide ouders dragen. Er is door Minister Weerwind voor Rechtsbescherming een wijzigingsvoorstel daarvoor naar...

Dieven hebben SRD 500.000 gestolen uit het commissariaat. Dit geld was bedoeld om colporteurs en stembureaupersoneel, van de verkiezingen van 25 mei 2020, uit te betalen. Deze zaak is gisteren tijdens de openbare vergadering van De Nationale Asemblée aan de orde gekomen.

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft verzekerd, dat de mensen hun geld zullen ontvangen. Hij gaf aan dat deze groep absoluut niet mag worden gedupeerd. Er is intussen een verdachte aangehouden, maar de politie gaat door met het onderzoek.

Personen die nog hun geld moeten ontvangen hebben hun beklag gedaan bij vicepresident Ronnie Brunswijk, omdat ze vinden dat zij lang genoeg hebben gewacht op de uitbetaling. Ze willen nu wel hun geld, dat intussen ook in waarde is afgenomen. De vp heeft de mensen aangehoord en verzekerd dat zij hun geld zullen ontvangen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSRD 500.000 voor uitbetaling verkiezingspersoneel gestolen