dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
5
(2)

SRD 5.000 boete voor houden feestjes

lees ook ...

FOLS encourages teachers to take Wednesday off from work

The Federation of Organizations of Teachers in Suriname (FOLS) presidium has made the decision to request that all of its member unions remain at home on Wednesday, November 30. It is a one-day action...

Wie ongehoorzaam is en toch ondanks het verbod in deze coronaperiode een feestje organiseert zal beboet worden. De boete hiervoor is 5.000 Surinaamse Dollar, zegt minister Kenneth Amoksi van Justitie & Politie. De Wet Uitzonderingstoestand is in werking. De hangmannen en hangjongeren bij winkels en in het openbaar drinken, worden ook streng aangepakt.

Minister Amoksi zegt ook dat veel vreemdelingen Suriname illegaal aandoen. Zij hielden zich op in schoeners nabij de Nieuwe Haven. De politie heeft ingegrepen door schoeners te verwijderen. De Maritieme politie is ook met verhoogde controle bezig op de schoeners. De politie zal meer roadblocks opzetten vanaf 19.00 uur om de rust terug te brengen. De controle op bruggen blijft. Ook zullen roadblocks zijn op strategische posten, waarbij mensen naar recreatieoorden trekken.

De politie krijgt ondersteuning van het Korps Penitentiaire Ambtenaren, naast de ondersteuning van Defensie. De bestuursdienst, het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) en Arbeidsinspectie. Al deze groepen worden ondergebracht in de Covid-brigade. Er zal alles aan gedaan worden om ervoor te zorgen dat mensen de regels niet overtreden. De regels zijn bedoeld om het aantal coronagevallen terug te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSRD 5.000 boete voor houden feestjes