zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Sportvereniging Keep Fit draagt sportveld over aan KPS

lees ook ...

Bee hekelt verdeeldheid en gebrek aan transparantie in grond...

Marinus Bee, voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) en secretaris van de politieke partij ABOP, heeft tijdens het radioprogramma ‘Welingelichte Kringen’ zijn ontevredenheid geuit over het huidige...

De sportvereniging Keep fit heeft op zaterdag 25 februari 2023 een gerenoveerd basketbalveld overgedragen aan het Korps Politie Suriname. De politie is als beheerder aangewezen van het gerenoveerd veld dat staat op de Politie academie aan de Commewijnestraat.

De renovatie is een samenwerking geweest van de deelnemers van ‘Keep fit’, Staatsolie en Tjongalanga onder supervisie van Keep fit. De sportvereniging Keep fit werd opgericht in 1967 door Paul Leeflang en is thans onder voorzitterschap van Maurice Roemer.

Bij de overdracht werd er een vierhoeks toernooi gehouden waaraan de basketbal verenigingen van Staatsolie en Oase, De Politie Basketbal vereniging en de organisator Keep fit hebben deelgenomen. Op de vierde plaats eindigde de  organisator Keep fit, gevolgd door respectievelijk Staatsolie en de politie basketbal vereniging op de derde en de tweede plaats. De basketbal ploeg van Oase werd winnaar van dit toernooi met een scoor van 21 punten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSportvereniging Keep Fit draagt sportveld over aan KPS