woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
0
(0)

Sporter met Jeshua als coach wint wereldtitel in Thailand

lees ook ...

HPV-vaccinatieprogramma van start: bescherming tegen HPV zie...

Het humaan papillomavirus (HPV) is verantwoordelijk voor een scala aan ziekten bij zowel mannen als vrouwen, waaronder baarmoederhalskanker, peniskanker, hoofd-halskanker en genitale wratten. Gelukkig...

Ivanieldo Mettendaf met de bijnaam: The Joshua Warrior, heeft de wereldtitel voor de muaythai sport gehaald. Op 12 december 2022 heeft hij te Phuket in Thailand, door middel van knock out in de tweede ronde gewonnen van zijn tegenstander. Hiermee is hij de beste in zijn gewichtsklasse van 95 kg.

Ivanieldo is de wedstrijd in gegaan zonder coach en ook zonder ook maar één supporter op de tribune. Zijn geloof in Yeshua de Christus is zijn motivatie. Muaythai is een sport, waarbij met de ellebogen wordt gevochten. Punten worden gescoord door tegen het lichaam te trappen, het vechten met ellebogen, knieën en clinchen.

Vice President (VP) Ronnie Brunswijk heeft de sporter bij dienst vertrek gesponsord met 2000 euro. Mettendaf zegt dat hij uit dankbaarheid zijn behaalde gouden belt wil tonen aan VP Brunswijk. Dit wil hij doen voordat hij binnenkort vertrekt naar een ander gevecht. Hij roept jongeren op om te sporten en te gaan voor positieve doelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSporter met Jeshua als coach wint wereldtitel in Thailand